Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçtan sallanmak

Rüyada ağaçtan sallanmak

Rüyada ağaçtan sallanmak şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, hastalıkların da kalıcı olmayacağına, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, canının ve malının garantide olacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına yorulur.

Rüyada ağaçtan sallanmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri kırmamak için, kaldırabileceğinizden fazla yük üstlenmektense açıksözlü olmanızda fayda var.

Rüyada ağaçtan sallanmak büyük bir yükten kurtulacağına, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, takdir toplayacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçta sallanmak işlerinin açılıp kazancının artacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına rivayet eder.

Rüyada incir ağacında sallanmak alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, hayra ve esenliğe, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağacın sallandığını görmek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada ağaçta salıncakta sallanmak daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sallanan koltuk görmek kendisine uğur getireceğine, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, yeni şeyler deneneceğine rivayet eder.

Rüyada köpek dişin sallandığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada duvarların sallandığını görmek işlerinde başarı elde edeceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments