Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incil görmek

Rüyada incil görmek

Rüyada incil görmek doğru adımlar atacağına, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına rivayet eder.

Rüyada incil gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz kötü gidiyorsa fazla dert etmeyin.

Rüyada inci gerdanlık görmek afiyette ve keyifte olacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada siyah inci yüzük görmek rızkının bollaşacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına delalettir.

Rüyada siyah inci kolye takmak hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, dinde tartışmaya, kazancının azalacağına yorulur.

Rüyada istiridye inci görmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına tabir olunur.

Rüyada inci takmak sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada inci kolye ve bilezik görmek daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına işaret eder.

Rüyada birine inci küpe vermek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada inci bileklik görmek sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments