Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inci kolye ve bilezik görmek

Rüyada inci kolye ve bilezik görmek

Rüyada inci kolye ve bilezik görmek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada inci kolye ve bilezik gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin alması gereken dersler olabilir.

Rüyada inci kolye ve bilezik görmek başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına rivayet eder.

Rüyada inci kolye ve küpe görmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah inci kolye görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına delalet eder.

Rüyada siyah inci kolye takmak yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına işaret eder.

Rüyada inci kolye aldığını görmek bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine inanılır.

Rüyada inci kolye takmak gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, mutluluğunun katlanacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada inci kolye hediye etmek rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine alamet eder.

Rüyada beyaz inci kolye görmek huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments