Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inci gerdanlık görmek

Rüyada inci gerdanlık görmek

Rüyada inci gerdanlık görmek çok para kazanılacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, gönül işlerinin hareketleneceğine, canının ve malının garantide olacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına yorulur.

Rüyada inci gerdanlık gördüyseniz:

  • Moralinizi fazla bozmazsanız ilerde durumu toparlamanız mümkün olabilir.

Rüyada inci gerdanlık görmek sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz gerdanlık görmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, çalışkan bir kişi olunacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine delalet eder.

Rüyada altın gerdanlık takmak hayır işleri ile uğraşılacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada yakut gerdanlık görmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş gerdanlık takmak rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil gerdanlık görmek çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına inanılır.

Rüyada gümüş gerdanlık görmek yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, bunun için Allah’a şükredeceğine işarettir.

Rüyada kırmızı taşlı gerdanlık görmek eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments