Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inci yüzük takmak

Rüyada inci yüzük takmak

Rüyada inci yüzük takmak maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata adım atacağına, hoşgörülü biri olunacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada inci yüzük takmak gördüyseniz:

  • İş yaşamındaki kaynak problemini yavaş yavaş halletmeye başlamanız, işinize şevkle sarılmanıza neden olacak.

Rüyada inci yüzük takmak yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada inci taşlı yüzük takmak geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boynuna inci kolye takmak dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, haksızlık edeceğine, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye inanılır.

Rüyada siyah inci küpe takmak elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, eğer işsizse iş bulacağına işaret eder.

Rüyada inci bileklik takmak gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına işarettir.

Rüyada birine inci takmak çok mutsuz olacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada incili bilezik takmak bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada inci küpe takmak aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments