Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inci diş görmek

Rüyada inci diş görmek

Rüyada inci diş görmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, duygularının karşılık göreceğine, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, sevgi dolu haberler alınacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine işaret eder.

Rüyada inci diş gördüyseniz:

  • İnsanların sizin söylediğiniz yoldan ilerlememesini veya fikirlerinize karşı çıkmasını kişisel algılamamalısınız.

Rüyada inci diş görmek kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada inci gibi dişler görmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gri inci görmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine inanılır.

Rüyada siyah inci kolye takmak zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, gönlünce bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada inci taşlı yüzük takmak hayırlı bir kısmet çıkacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil inci kolye görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına işaret eder.

Rüyada inci kolye hediye etmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada inci bileklik görmek dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments