Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inci boncuk görmek

Rüyada inci boncuk görmek

Rüyada inci boncuk görmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, herkesin şaşırtılacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada inci boncuk gördüyseniz:

  • Ekonomik anlamda meydana gelebilecek bir sorunun farkındasınız.

Rüyada inci boncuk görmek Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada inci düğme görmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, üzüleceğine, yıkılacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine delalettir.

Rüyada beyaz inci toplamak atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine delalettir.

Rüyada inci bileklik takmak yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine delalettir.

Rüyada inci yüzük görmek hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, hane içine ay doğacağına yorulmaktadır.

Rüyada inci kolye hediye almak uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz incili elbise giymek eşlerinin kapanacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına tabir olunur.

Rüyada inci takı görmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, amaçlardan sapmaya, üst üste birçok sorun yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments