Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inci takı görmek

Rüyada inci takı görmek

Rüyada inci takı görmek aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına inanılır.

Rüyada inci takı gördüyseniz:

  • Evliyseniz, eşinizle beraber bütün hayatınızı etkileyebilecek bir konuda karar vermeniz olasıdır.

Rüyada inci takılar görmek çalışkan bir kişi olunacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine işarettir.

Rüyada inci takı görmek neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada gümüş takı görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, çaresiz kalacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına işarettir.

Rüyada mor takı görmek büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada altın takı görmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada takı aldığını görmek çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine rivayet eder.

Rüyada yüzük takıp çıkarmak çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, gücünü ve itibarını geri kazanacağına yorulur.

Rüyada ayağı takılıp düşmek istediği başarıyı göstereceğine, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments