Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inci kolye hediye almak

Rüyada inci kolye hediye almak

Rüyada inci kolye hediye almak yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada inci kolye hediye almak gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkinin, bağlantının ya da iş birliğinin düzeleceğine dair inancınızı kaybetmemelisiniz.

Rüyada inci kolye hediye almak kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada inci kolye hediye etmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada altın inci kolye görmek acı veren durumların vuku bulacağına, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine tabir olunur.

Rüyada inci kolye ve küpe görmek çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, ferahlayacağına yorulur.

Rüyada beyaz inci kolye takmak şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, işlerinin kötüye gideceğine, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına delalettir.

Rüyada boynuna inci kolye takmak hidayete ermeyi de başaracağına, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, gelirinin eksileceğine alamet eder.

Rüyada incili altın kolye görmek bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına delalettir.

Rüyada beyaz inci kolye görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments