Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inci bilezik görmek

Rüyada inci bilezik görmek

Rüyada inci bilezik görmek kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine delalet eder.

Rüyada inci bilezik gördüyseniz:

  • Belli bir girişiminizin uygulanabilirliği ya da bazı kişilerin niyetleri konusunda endişeleriniz olabilir.

Rüyada inci kolye ve bilezik görmek hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine delalet eder.

Rüyada incili bilezik görmek ana baba için büyük bir ev alınacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine işaret eder.

Rüyada incili altın bilezik görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada inci bilezik görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına yorulur.

Rüyada incili bilezik takmak rüya sahibinin içine kapanacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz incili küpe görmek yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada inci set görmek bereketin ve verimin olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada inci bulmak elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, çok büyük destek vereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments