Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inci set görmek

Rüyada inci set görmek

Rüyada inci set görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, ev içinde mutluluğun artacağına, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, geçiminin zor hale geleceğine, bazen de rahat geçeceğine, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada inci set gördüyseniz:

  • Belli belirsiz tartışma yaratabilecek ortam veya kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada inci set görmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada takı seti takmak bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada altın set takmak hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çin seddi görmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tencere seti görmek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, onların güvenini sarsacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada set takımı görmek sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, gücünün azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada dizi seti görmek işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada takı seti görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments