Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inci bulmak

Rüyada inci bulmak

Rüyada inci bulmak herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada inci bulmak gördüyseniz:

  • Finansal kaynaklarınızı idareli kullanmanız gerekiyor.

Rüyada denizden inci bulmak aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına delalet eder.

Rüyada denizde inci bulmak kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz inci bulmak dinde tartışmaya, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına inanılır.

Rüyada inci bulmak babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada incili bilezik takmak çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına yorulur.

Rüyada siyah inci küpe takmak bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada inci yüzük hediye almak zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, işlerini hafifleteceğine, konferans ve seminerlere katılacağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli inci görmek sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments