Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz incili küpe görmek

Rüyada beyaz incili küpe görmek

Rüyada beyaz incili küpe görmek geçmişini arkada bırakacağına, zarara gireceğine, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zahmetli bir işin altından kalkılacağına inanılır.

Rüyada beyaz incili küpe gördüyseniz:

  • İstediğiniz insana tam olarak sahip olmanız mümkündür.

Rüyada beyaz inci küpe takmak sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine alamet eder.

Rüyada beyaz incili küpe görmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına inanılır.

Rüyada beyaz inci küpe görmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine işaret eder.

Rüyada birine inci küpe vermek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına yorulur.

Rüyada incili küpe görmek pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, çok iyi işler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada inci küpe almak eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına delalettir.

Rüyada siyah inci küpe takmak bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada inci küpe vermek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments