Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada imamla kavga etmek

Rüyada imamla kavga etmek

Rüyada imamla kavga etmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına işarettir.

Rüyada imamla kavga etmek gördüyseniz:

  • Sanatsal veya finansal içerikli bazı konulardan fayda sağlama ya da kar elde etme şansı yakalayabilirsiniz.

Rüyada imamla kavga etmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına rivayet eder.

Rüyada kadın imam görmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına delalettir.

Rüyada imam bayıldı yemek sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada emekli imam görmek ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, umutlarının da tükeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada imamı azamın kabrini görmek böylece hayatının kolaylaşacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada cami imamı olmak işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada imamla namaz kılmak bolluk ve bereket elde edeceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada imamın evine gitmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments