Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada imamın evine gitmek

Rüyada imamın evine gitmek

Rüyada imamın evine gitmek yeni bir ilişkiye başlamaya, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, mal ve mülk sahibi olmaya, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına yorulur.

Rüyada imamın evine gitmek gördüyseniz:

  • Hatalı kararlar vermeniz veya dalgınlıkla yanlış şeyler yapmanız olasıdır.

Rüyada imamın evine gitmek ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada evinde imam görmek kendini yiyip bitireceğine, çocuk sahibi olacağına, kurtuluşa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kızının evine gitmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızın evine gitmek başı sıkışanın derdine çare bulacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski komşunun evine gitmek işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Rüyada cinlerin evine gitmek işlerinde yenilikler yapacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada birinin evine misafirliğe gitmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada taziye evine gitmek çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, gittiği yolda yalnız kalacağına, şöhret ve itibar kazanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments