Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada imamı azamın kabrini görmek

Rüyada imamı azamın kabrini görmek

Rüyada imamı azamın kabrini görmek insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, sağlığının bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına işaret eder.

Rüyada imamı azamın kabrini gördüyseniz:

  • Yapabileceğiniz şeylerin hesabını yaparken maddi barajlar koymanızda fayda var.

Rüyada imamı azamın kabrini görmek gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada imami azam görmek kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada imamı azamı görmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ismi azam okumak kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine alamet eder.

Rüyada el ve diğer azaları kesmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ismi azamı görmek fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına rivayet eder.

Rüyada ismi azam görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına işarettir.

Rüyada ismi azam duası okumak kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments