Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın imam görmek

Rüyada kadın imam görmek

Rüyada kadın imam görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, insanlarla iç içe olacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine delalet eder.

Rüyada kadın imam gördüyseniz:

  • Bazı konuları abartma veya olayların sizi büyüleme ihtimali var.

Rüyada kadın imamın arkasında namaz kılmak bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, ilişkiye huzurun geleceğine işaret eder.

Rüyada kadın imam görmek sağlıklı bir hayat süreceğine, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadının imam olduğunu görmek bereket ve zenginliğe kavuşacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına delalettir.

Rüyada kadınlara imam olmak güçten düşeceğine, yorulacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının imam olduğunu görmek sorunlarının biteceğine, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada imami azam görmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, şansının artacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına yorulur.

Rüyada cemaate imam olmak iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, yalnız hissetmeye, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına işaret eder.

Rüyada imam sarığı takmak içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, çabalarının boşa çıkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments