Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iltihap çıkarmak

Rüyada iltihap çıkarmak

Rüyada iltihap çıkarmak vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, duraklama yaşanacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada iltihap çıkarmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda çok sayıda alternatifiniz var.

Rüyada iltihap çıkarmak böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada iltihaplı tırnak görmek kötü günlerin biteceğine, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına delalet etmektedir.

Rüyada memeden iltihap aktığını görmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişinde iltihap görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada elinde iltihap görmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, bazen işsiz ve aşsız kalacağına yorulur.

Rüyada yüzünde iltihaplı sivilce görmek kendisini kötü durumlara sokmayacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, yakında güzel haberler alarak sevineceğine delalet eder.

Rüyada bacakta iltihaplı yara görmek işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada iltihaplı göz görmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments