Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iltifat görmek

Rüyada iltifat görmek

Rüyada iltifat görmek maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, maddi güç elde edeceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada iltifat gördüyseniz:

  • Belli anonslarda bulunmadan önce, planlarınızı gözden geçirmeli, iş takviminizi düzenlemelisiniz.

Rüyada birinden iltifat almak zor zamanlar geçireceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, haksızlıkların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada iltifat edilmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada iltifat işitmek evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına yorulmaktadır.

Rüyada iltifat edildiğini görmek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine işaret eder.

Rüyada güzel iltifatlar almak baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, unutulan bir sorunun başa bela olacağına, özel hayatının renkleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin iltifat ettiğini görmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına delalettir.

Rüyada bir erkekten iltifat almak maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, tüm sorunlarının biteceğine inanılır.

Rüyada iltifat etmek çevrenizden takdir görmeye, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments