Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iltifat edilmek

Rüyada iltifat edilmek

Rüyada iltifat edilmek kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, hayır getirecek bir işe girileceğine, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada iltifat edilmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşma veya sözleşmelerin dikkatle ele alınması ya da üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada iltifat edilmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin iltifat ettiğini görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, zor durumların biteceğine tabir olunur.

Rüyada iltifat edildiğini görmek kendi işini açacağına, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada iltifat görmek üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıza iltifat etmek gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, her zaman çok mutlu olacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada iltifat almak konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkekten iltifat almak aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına işaret etmektedir.

Rüyada iltifat etmek başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments