Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilişkiyi bitirmek

Rüyada ilişkiyi bitirmek

Rüyada ilişkiyi bitirmek fakirlik yaşayacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada ilişkiyi bitirmek gördüyseniz:

  • Planlarınızda belli uyarlamalar yapılması gerekliliği netleşiyor veya talepler bunu gerektiriyor.

Rüyada ilişki bitirmek verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada ilişkiyi bitirmek ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada ilişkiye giren insanlar görmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına yorulur.

Rüyada eşini başkasıyla ilişkiye girdiğini görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine rivayet eder.

Rüyada kadın kadına ilişki görmek zor zamanların biteceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, göğüs germek zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada arkadan ilişki yapmak istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada birinin ilişkiye girdiğini görmek aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine rivayet eder.

Rüyada ilişki izlemek hakkını yedirtmeyeceğine, borçlarının kapacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments