Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilişki bitirmek

Rüyada ilişki bitirmek

Rüyada ilişki bitirmek düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, mutluluk ve huzur elde edeceğine, yarar sağlamayacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada ilişki bitirmek gördüyseniz:

  • Biraz daha gayretle sevdiğiniz kimseye karşı beslediğiniz duyguları ortaya çıkartın.

Rüyada ilişki bitirmek zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ilişkiyi bitirmek uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, onların kıymetini bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkekle ilişkiye girdiğini görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, gayretlerinin ödüllendirileceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada nişanlısıyla ilişkiye girdiğini görmek rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına inanılır.

Rüyada erkek kardeşiyle ilişkiye girdiğini görmek işle ilgili inzivaya çekileceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşini başkasıyla ilişkide görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada eşinin başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek zor günlerini arkasında bırakacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine delalettir.

Rüyada sevgilisiyle ilişkiye girdiğini görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments