Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iksir içmek

Rüyada iksir içmek

Rüyada iksir içmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına alamet eder.

Rüyada iksir içmek gördüyseniz:

  • Sunulan teklifler, planlar veya düzenlemeler hoşunuza gitmeyebilir.

Rüyada iksir içmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına delalettir.

Rüyada iksir şişesi görmek etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına yorulmaktadır.

Rüyada hazır süt içmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeşmeden temiz su içmek gelişim içine girileceğine, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına tabir olunur.

Rüyada atın sütünü içmek sevinçli ve güzel günler görüleceğine, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada lokantada çorba içmek bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine yorulur.

Rüyada bir kadeh içki içmek gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bardakla su içmek güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, programların ve projelerin tutmayacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments