Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ikindi namazını kıldırmak

Rüyada ikindi namazını kıldırmak

Rüyada ikindi namazını kıldırmak boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına yorulur.

Rüyada ikindi namazını kıldırmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler belli plan ya da programların içindeki en önemli arızaları ya da eksiklikleri size ufak bir ayrıntıymış gibi göstermeye çalışabilirler.

Rüyada camide ikindi namazı kılmak zarar gören insanlara yardım edeceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine delalet eder.

Rüyada ikindi namazı kıldırmak canının sağ olacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına yorulur.

Rüyada ikindi namazını kıldırmak hileli durumlarla karşılaşılacağını, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine inanılır.

Rüyada ikindi namazı kıldığını görmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, bolluğun ve bereketin artacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına işaret etmektedir.

Rüyada ikindi namazının farzını kılmak hayatının iplerini eline alacağına, sevilip sayılacağına, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ikindi namazını kılmak dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ikindi namazı görmek güzel işlere imza atacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine delalettir.

Rüyada ikindi namazı için abdest almak inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments