Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ikindi namazının farzını kılmak

Rüyada ikindi namazının farzını kılmak

Rüyada ikindi namazının farzını kılmak herhangi bir sorun yaşamayacağına, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına işarettir.

Rüyada ikindi namazının farzını kılmak gördüyseniz:

  • Olayları yavaş yavaş ele almanız gerekirken, hızla üzerine gitmeniz durumunda ise, hata yapma olasılığınız artabilir.

Rüyada ikindi namazının farzını kılmak elini haramdan uzak tutacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada akşam namazının farzını kılmak aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine delalet eder.

Rüyada cuma namazının farzını kılmak kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına inanılır.

Rüyada öğle namazının farzını kılmak tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada namazın farzını kılmak çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada farz namaz kıldığını görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına tabir olunur.

Rüyada farz namazı kılmak yöneticilik koltuğuna oturacağına, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına tabir olunur.

Rüyada sabah namazının farzını kılmak maddi olarak çok rahat edeceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, günlerini bunun için harcayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments