Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ikindi namazı kıldırmak

Rüyada ikindi namazı kıldırmak

Rüyada ikindi namazı kıldırmak bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, işinde itibar edineceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada ikindi namazı kıldırmak gördüyseniz:

  • Politik olmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada camide ikindi namazı kılmak maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına inanılır.

Rüyada ikindi namazını kıldırmak yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada ikindi namazı kıldığını görmek daha sevgi dolu biri haline geleceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ikindi namazı kıldırmak sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine yorulur.

Rüyada ikindi namazının farzını kılmak bir anda yokluğa düşüleceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ikindi namazını kılmak kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, geçiminin kolaylaşacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine tabir olunur.

Rüyada ikindi namazı görmek kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, kötü günlerin geride kalacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ikindi namazını kaçırmak meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, belalara denk gelmeyeceğine, kötü sözler duyacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments