Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ikindi namazını kılmak

Rüyada ikindi namazını kılmak

Rüyada ikindi namazını kılmak çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, verilen emeklerin heba olacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ikindi namazını kılmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimse ya da kimselerle birlikte uzakça bir yere gitmeniz ya da bir eğlence yerinde bulunmanız olasıdır.

Rüyada ikindi namazını kıldırmak mutluluğundan olacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, güvenli ve mutluluk dolu seyahate delalettir.

Rüyada ikindi namazı kıldırmak sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine yorulur.

Rüyada camide ikindi namazı kılmak kafasını toparlayamayacağına, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada ikindi namazı kıldığını görmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, maddi güç elde edeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada ikindi namazını kılmak sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına alamet eder.

Rüyada ikindi namazının farzını kılmak ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, iç sıkıntısına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına yorulur.

Rüyada ikindi namazını kaçırmak hayatının afiyet içinde geçeceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine tabir olunur.

Rüyada ikindi namazını kılmamak mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, attığı her adımda çok zarar edeceğine, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments