Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ikindi namazı görmek

Rüyada ikindi namazı görmek

Rüyada ikindi namazı görmek düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısmetlerini de göremeyeceğine, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada ikindi namazı gördüyseniz:

  • Gerçeklere bağlı kalmalısınız.

Rüyada camide ikindi namazı kılmak elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına delalettir.

Rüyada ikindi namazı görmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına tabir olunur.

Rüyada ikindi namazı kıldığını görmek büyük fırsatlar elde edeceğine, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ikindi namazı kıldırmak başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine delalet eder.

Rüyada ikindi namazını kılmamak kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, şanssızlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada ikindi namazını kıldırmak edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ikindi namazını kılmak geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına inanılır.

Rüyada ikindi namazını kaçırmak onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments