Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ikinci el gelinlik giymek

Rüyada ikinci el gelinlik giymek

Rüyada ikinci el gelinlik giymek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, yuva kuracağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Rüyada ikinci el gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Bazen şüpheci kişi pozisyonunda olmak yanlış yapan kişi olmaktan daha iyidir.

Rüyada ikinci el gelinlik giymek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada gelinlik giymek el öpmek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada bir erkeğin gelinlik giydiğini görmek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine tabir olunur.

Rüyada evli bir kişinin gelinlik giydiğini görmek dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, sorunların artacağına delalet eder.

Rüyada gelinlik giymek mutsuz olmak çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, yalnız kalınacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına yorulur.

Rüyada başkası gelinlik giymek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, neşe içinde olacağına yorulur.

Rüyada birinin siyah gelinlik giydiğini görmek hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine delalettir.

Rüyada yaşlı birinin gelinlik giydiğini görmek kul hakkına girmeyeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, hayırlı yollara gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments