Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına araba çarptığını görmek

Rüyada başkasına araba çarptığını görmek

Rüyada başkasına araba çarptığını görmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, başka alanlara yöneleceğine, zengin bir hayata sahip olunacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine alamet eder.

Rüyada başkasına araba çarptığını gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yeterince donanımlı veya tecrübeli görmeyerek, tavsiye ya da önerilerini dikkate almayabilirsiniz.

Rüyada bir çocuğa araba çarptığını görmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendine araba çarptığını görmek Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına delalettir.

Rüyada erkek çocuğuna araba çarptığını görmek büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, istenmeyen olaylar yaşanacağına, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arabayla birine çarptığını görmek sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeğe araba çarptığını görmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine delalettir.

Rüyada kızına araba çarptığını görmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, güzel haberlerin alınacağına delalettir.

Rüyada birini araba çarptığını görmek aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına yorulmaktadır.

Rüyada araba çarparken kurtulmak önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments