Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki tane ev almak

Rüyada iki tane ev almak

Rüyada iki tane ev almak çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki tane ev almak gördüyseniz:

  • Aktif olmaya çalışmalı, işlerinizi zamanında bitirmek için gerekli çabayı sarf etmelisiniz.

Rüyada iki tane ev görmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine delalettir.

Rüyada evde buğday tanesi görmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına tabir olunur.

Rüyada üç tane ev görmek kafasının boşalacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki tane ev almak sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada iki tane sarı yılan görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı taneli nar görmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına yorulmaktadır.

Rüyada iki tane seccade görmek kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki tane erkek bebek görmek mutsuz ve hasta olacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments