Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki tane ev görmek

Rüyada iki tane ev görmek

Rüyada iki tane ev görmek maddi imkânların günden güne çoğalacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine delalettir.

Rüyada iki tane ev gördüyseniz:

  • Bir yatırım size güvenli görünse bile, kendi payınıza düşen kısmı iki kere incelemenizde fayda var.

Rüyada üç tane ev görmek büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına yorulmaktadır.

Rüyada iki tane ev görmek imkânlarının azalacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına yorulur.

Rüyada iki tane ev almak iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evde buğday tanesi görmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki tane tuvalet görmek aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki tane bayrak görmek kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kazancın devamlı olacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada aynı insandan iki tane görmek bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, çocuk sahibi olacağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına delalet eder.

Rüyada nar taneleri toplamak kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments