Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üç tane ev görmek

Rüyada üç tane ev görmek

Rüyada üç tane ev görmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, kırılan kalbin onarılacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına delalettir.

Rüyada üç tane ev gördüyseniz:

  • Size yabancı gelen her konuda kısa bir süre sonra bilgi edinebilirsiniz.

Rüyada üç tane ev görmek hayırlı bir yuva kuracağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine alamet eder.

Rüyada evde buğday tanesi görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına alamet eder.

Rüyada iki tane ev almak uzun bir ömre sahip olunacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada iki tane ev görmek hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına delalettir.

Rüyada birkaç tane örümcek görmek iş dünyasında üne kavuşulacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına inanılır.

Rüyada buğday tanesi toplamak aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada iki tane hilal görmek istediği oranda da eğleneceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına delalettir.

Rüyada üç tane deve görmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, görgülü ve kültürlü olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments