Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah fareler görmek

Rüyada siyah fareler görmek

Rüyada siyah fareler görmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, maddi kayba uğrayacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada siyah fareler gördüyseniz:

  • Bazı plan veya fikirlerinizi cesurca dile getirmeniz durumunda, bazı kişiler sizi takip edebilirler.

Rüyada siyah renk fare görmek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz ve siyah fare görmek neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük siyah fare görmek zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına yorulur.

Rüyada siyah fındık faresi görmek sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah fare yemek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah beyaz fare görmek maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada iki siyah fare görmek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, büyük atılımlar yapacağına, saygınlık elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah fare görmek sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments