Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah fare yemek

Rüyada siyah fare yemek

Rüyada siyah fare yemek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, kişinin şansının artacağına, daha fazla rızık elde edileceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah fare yemek gördüyseniz:

  • Kişiliğinize zarar vermeden veya maddi açıdan kısıtlanmadan fark yaratabilmenin yolları üzerine düşünmelisiniz.

Rüyada siyah fare yemek kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada siyah fındık faresi görmek büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah fare öldürmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah kedi ve fare görmek hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, ferah bir döneme girileceğine, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına işarettir.

Rüyada beyaz ve siyah fare görmek özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, geçiminin zor hale geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada siyah fare yavrusu görmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına işarettir.

Rüyada kocaman siyah fare görmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, hastalıklarının da şifasını bulacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah fare yakalamak iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments