Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada makas tutmak

Rüyada makas tutmak

Rüyada makas tutmak sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine alamet eder.

Rüyada makas tutmak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda güç gösterilerinden kaçınmakta fayda var.

Rüyada elinde makas tutmak sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma rivayet eder.

Rüyada makas tutmak size başarı getirecek adımlar atmanıza, muradına ereceğine, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada kendi saçını makasla kesmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağzı açık makas görmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, elindeki malların gideceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık tırnak makası görmek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına alamet eder.

Rüyada yerde makas görmek çok büyük yenilikler yapacağına, strese gireceğine, gergin olacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çay makası görmek rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına işaret eder.

Rüyada makas aldığını görmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments