Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adaletsizlik görmek

Rüyada adaletsizlik görmek

Rüyada adaletsizlik görmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada adaletsizlik gördüyseniz:

  • Şiddetli bir geçimsizlik, büyük bir kavga ya da benzeri bir şey meydana gelebilir.

Rüyada adalet terazisi görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine işarettir.

Rüyada adalet bakanı görmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, verimliliğinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada adalet bakanını görmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada adaletli davranmak elinize para geçeceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada adalet sarayı görmek sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına inanılır.

Rüyada adaletsizlik görmek başarılar elde edileceğine, bunun da rüya sahibine sorun olacağına, ahiret inancına göre yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada adalet görmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada adaletli olmak işlerinin rast gideceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments