Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adalet görmek

Rüyada adalet görmek

Rüyada adalet görmek güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada adalet gördüyseniz:

  • Ciddiyetten uzak tavırlar veya olaylar odaklanmanız gereken konulardan uzaklaşmanıza neden olabilir.

Rüyada adaletli olmak özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada adalet terazisi görmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine inanılır.

Rüyada adalet bakanı görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına alamet eder.

Rüyada adalet sarayı görmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına yorulur.

Rüyada adaletsizlik görmek açların doyacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına tabir olunur.

Rüyada adalet görmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine işarettir.

Rüyada adaletli davranmak kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine delalettir.

Rüyada adalet bakanını görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments