Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adaletli olmak

Rüyada adaletli olmak

Rüyada adaletli olmak şansın döneceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına işaret eder.

Rüyada adaletli olmak gördüyseniz:

  • Belli bir kararı zorlamak ya da karar vermek için zorlanmak gerekmiyor.

Rüyada adalet bakanını görmek oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine işaret eder.

Rüyada adalet sarayı görmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, helal kazanç elde edileceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada adaletli olmak rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada adalet görmek hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada adalet bakanı görmek şansının geri döneceğine, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada adaletsizlik görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına delalet eder.

Rüyada adaletli davranmak aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine inanılır.

Rüyada adalet terazisi görmek rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments