Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adalet bakanını görmek

Rüyada adalet bakanını görmek

Rüyada adalet bakanını görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada adalet bakanını gördüyseniz:

  • Eşyalarınız hasar görebilir ya da ev aletleriniz bozulabilir.

Rüyada adalet bakanını görmek azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada adalet bakanı görmek iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, ele geçen kazancın artacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine delalettir.

Rüyada adalet sarayı görmek atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Rüyada adaletsizlik görmek evleneceğinize, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine inanılır.

Rüyada adalet görmek yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada adaletli davranmak ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada adalet terazisi görmek iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine delalet eder.

Rüyada adaletli olmak yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments