Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının kendini hamile görmek

Rüyada kadının kendini hamile görmek

Rüyada kadının kendini hamile görmek bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, en yüksek makamlara oturacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, çok başarılı adımlar atacağına, mesleğinde geri plana düşeceğine, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadının kendini hamile gördüyseniz:

  • Gökyüzünün konumu sizi hiç hesapta olmayan bir pozisyona düşürebilir.

Rüyada hamile kadın yardım etmek helal ekmek yiyeceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, saygın bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada hamile kadının doğum yapmak kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin hamile kadın görmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada hamile kadınla evlenmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına delalettir.

Rüyada hamile kadını öpmek huzurunun kaçacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Rüyada hamile kadın kurtarmak kazalardan ve belalardan korunacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kadını öldürdüğünü görmek mutluluğu yakalayacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine tabir olunur.

Rüyada başka bir hamile kadın görmek çok büyük kısmetlere sahip olacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments