Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş yüzük bozdurmak

Rüyada gümüş yüzük bozdurmak

Rüyada gümüş yüzük bozdurmak güzel ve önemli işler yapacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, ona emek vereceğine, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gümüş yüzük bozdurmak gördüyseniz:

  • Belli konularda yanlışlar yapan veya doğru gelmeyen eğilimleri olan kişilerin girişimlerinizi merak etseniz bile, içerisinde yer almamaya veya katılımda bulunmamaya özen göstermelisiniz.

Rüyada gümüş yüzük bozdurmak maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, bir işi rakiplerine kaptıracağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada gümüş bilezik bozdurmak mal ve mülk sahibi olunacağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada gümüş bozdurmak hayatının ve işlerinin alabora olacağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada altın yüzük bozdurmak huzur ve şifa bulacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzük bozdurmak kısmetlerin çoğalacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, epey bir zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada taşlı gümüş yüzük takmak geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada gümüş yüzük düşürmek ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine tabir olunur.

Rüyada gümüş nişan yüzük görmek güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments