Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini gülerken görmek

Rüyada kendini gülerken görmek

Rüyada kendini gülerken görmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine yorulur.

Rüyada kendini gülerken gördüyseniz:

  • Baskılar sıkıcı olabilir.

Rüyada çok kırmızı gül görmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada gül papatya görmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına inanılır.

Rüyada beyaz ve kırmızı gül görmek başarılı ve kazançlı olacağına, işlerinin baltalanacağına, gayrimenkul işine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gülü koklamak işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına alamet eder.

Rüyada yerden gül toplamak bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına inanılır.

Rüyada birinden gül almak ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına inanılır.

Rüyada gül ismini duymak gösterişli halinin hemen fark edileceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, güzel işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada gül yediğini görmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, yenileceğine, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments