Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşini gülerken görmek

Rüyada eski eşini gülerken görmek

Rüyada eski eşini gülerken görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayatının rast gitmeye başlayacağına, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada eski eşini gülerken gördüyseniz:

  • Ortaya çıkartmak için zorlandığınız şeyleri korumanız gerekiyor.

Rüyada eski eşini gülerken görmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine inanılır.

Rüyada eşine kırmızı gül görmek ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşine kırmızı gül vermek geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş eşini gülerken görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, insanlardan takdir toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşini gülerken görmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin gül verdiğini görmek akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, amaçlarını yerine getireceğine inanılır.

Rüyada eşine gül görmek zor bir döneme gireceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada eşine gül vermek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments