Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini gülerek görmek

Rüyada sevdiğini gülerek görmek

Rüyada sevdiğini gülerek görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, mevkie edineceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine yorulur.

Rüyada sevdiğini gülerek gördüyseniz:

  • İmkansız vaatlerin peşinden gitmeye eğilimli olabilirsiniz.

Rüyada sevdiği kişiyi gülerken görmek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, isabetli adımlar atacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kızı gülerken görmek kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin birini gülerken görmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi gülerken görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin gülüşünü görmek sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gülen bebek sevmek işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, yüksek diploma alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini gülerken görmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin insanı gülerken görmek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, elinin kolunun bağlanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments