Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gonca gül görmek

Rüyada gonca gül görmek

Rüyada gonca gül görmek alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, bedeninin de iyileşeceğine, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına inanılır.

Rüyada gonca gül gördüyseniz:

  • Keyifli işlerin içine girebilir veya birlikte olmaktan keyif aldığınız kişilerle zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada gül goncası görmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına yorulur.

Rüyada pembe gonca gül görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada kırmızı gonca gül almak emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı gonca gül görmek küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, kişinin içinin daralacağına tabir olunur.

Rüyada gonca gül görmek mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çok büyük fırsatların ele geçeceğine yorulur.

Rüyada gonca kırmızı gül görmek yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, helal rızık elde edeceğine inanılır.

Rüyada gonca gül koparmak iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada birinden gonca gül almak akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments