Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki bavul görmek

Rüyada iki bavul görmek

Rüyada iki bavul görmek huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine yorulur.

Rüyada iki bavul gördüyseniz:

  • Kendinizi hazır tutmalısınız.

Rüyada çok bavul görmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, asosyal bir insan haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada sarı bavul görmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına işarettir.

Rüyada bavulun çalındığını görmek emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine yorulur.

Rüyada bir bavul para görmek kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına işarettir.

Rüyada ağır bavul taşımak iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, engellerden kurtulacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki bavul görmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, hanesindeki rızkın eksileceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine işarettir.

Rüyada bavul içinde para görmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına işarettir.

Rüyada kirli bavul görmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments