Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli bavul görmek

Rüyada kirli bavul görmek

Rüyada kirli bavul görmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kirli bavul gördüyseniz:

  • Elinize geçecek bilgiler veya dinledikleriniz bundan sonra atacağınız adımlarda size faydalı olabilir.

Rüyada kirmizi bavul görmek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerinizin bozulacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada kirli bavul görmek büyük kazanç elde edileceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bavula eşya koymak sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, kırılan kalplerin barışacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına inanılır.

Rüyada turuncu bavul görmek zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına işaret eder.

Rüyada bavul açmak birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada bavul içinde para görmek bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına yorulur.

Rüyada bavullarla bir yere gitmek sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bavulla gitmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments