Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bavulun çalındığını görmek

Rüyada bavulun çalındığını görmek

Rüyada bavulun çalındığını görmek eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada bavulun çalındığını gördüyseniz:

  • Sır saklamanız veya başkalarının sorunlarını kendinizinkilerden önde tutmanız yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada bavulu çalınmak zor günlerde insanlara yardım edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına işarettir.

Rüyada bavulun çalındığını görmek Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağır bavul taşımak sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine inanılır.

Rüyada çanta bavul görmek kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bavulunu kaybettiğini görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine işarettir.

Rüyada yırtık bavul görmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine delalettir.

Rüyada bavulla yürümek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, işlerinin duracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada bavula eşya yerleştirmek zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments