Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki aşık görmek

Rüyada iki aşık görmek

Rüyada iki aşık görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, zengin bir hayata sahip olunacağına, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına işaret eder.

Rüyada iki aşık gördüyseniz:

  • İstikrarlı bir ilişki başarılarınızı daha da parlak hale getirebilir.

Rüyada ölmüş birine aşık olmak moral bulacağına, hafifleyeceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada yabancı kadına aşık olmak hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına delalet eder.

Rüyada aşık olduğu kişiyle kavga etmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına yorulur.

Rüyada aşık olduğunuz birini görmek sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, üçüncü gözünün açılacağına delalet eder.

Rüyada başkasının sana aşık olduğunu görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya işarettir.

Rüyada ölen birine aşık olmak şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına işarettir.

Rüyada aşık olduğu kişiyi görmek böylece büyük kazançlar elde edileceğine, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına delalettir.

Rüyada yabancı erkeğe aşık olmak sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments